Repsolin huoltokemikaalit ja voiteluaineet huippuhintaan!

Repsolin tuotteet ylittävät teollisuuden asettamat korkeimmat standardit ja tekniset laatuvaatimukset. Tuotteiden erityinen koostumus takaa täydellisen voitelun ja parhaan mahdollisen suojan, parantaen moottorin suorituskykyä ja pidentäen sen elinkaarta. Repsolin voiteluaineilla varmistetaan autoteollisuudessa myös polttoaineen taloudellinen kulutus sekä CO2-päästöjen väheneminen.

Valitsemalla Repsolin valitset enemmän kuin pelkän voiteluaineen ja erotut samalla kilpailijoistasi. Repsolin ajoneuvoille suunnattujen voiteluaineiden, rasvojen ja muiden huoltokemikaalien jakelusta Suomessa vastaa Algol Chemicals. Kokeneena kemikaalijakelijana logistiikkaverkostomme on kunnossa ja tuotetoimitukset tapahtuvat ajallaan, juuri sinulle sopivissa erissä. Tartu nyt tarjoukseemme ja vakuutu Repsolin laadusta!

Diesel Turbo THPD 15W40

 Synteettinen THPD -voiteluöljy, joka on suunniteltu täyttämään uudenaikaisten EURO 5 -dieselmoottoreiden sekä joidenkin EURO 6- ja Pohjois-Amerikan moottorisäädösten vaatimukset. Alhainen tuhkapitoisuus varmistaa moderneimmissa ajoneuvoissa olevien pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien täydellisen suorituskyvyn.

Myyntihinta 325 €/tynnyri, 1,5625 €/L (alv 24% DAP)

Diesel Turbo THPD 10W40

Synteettinen THPD -voiteluöljy, joka on suunniteltu uudenaikaisten EURO 6 -dieselmoottoreiden korkeimpiakin vaatimuksia varten. Tuote on erityisesti suunniteltu moderneille ajoneuvoille, joissa käytetään ACEA E7- ja API CI-4 -voiteluaineita. Sen tarkka koostumus mahdollistaa pidemmät öljynvaihtovälit.

Myyntihinta 356 €/tynnyri, 1,1711 €/L (alv 24% DAP)

Diesel Turbo UHPD 10W40

Huippuluokan synteettinen voiteluöljy. Suositellaan erityisesti pitkänmatkan hyötyajoneuvojen turboahdetuille dieselmoottoreille sen erikoispitkien vaihtovälien ansiosta. Tuote on erityisesti suunniteltu EURO 5 -moottoreille ja joillekin vähäpäästöisille EURO 6 -dieselmoottoreille, joissa ei ole hiukkassuodattimia.

Myyntihinta 440 €/tynnyri, 2,115 €/L (alv 24% DAP)

Diesel Turbo THPD MID SAPS 10W30

Synteettinen Mid SAPS -voiteluöljy, joka on suunniteltu uudenaikaisten dieselmoottoreiden vaativimpiinkin vaatimuksiin. Alhainen tuhkapitoisuus takaa asianmukaisen suorituskyvyn moottoreissa, joissa on pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten hiukkassuodattimia.              

Myyntihinta 411 €/tynnyri, 1,975 €/L (alv 24% DAP)

Diesel Turbo UHPD MID SAPS 10W40

Korkealaatuisin synteettinen UHPD -voiteluöljy. Alhainen tuhkapitoisuus, joka ehkäisee järjestelmien tukoksia, suojelee katalyyttisia jälkikäsittelyjärjestelmiä ja minimoi pakokaasupäästöjä. Yhteensopiva kaikentyyppisten polttoaineiden kanssa. Tarkoitettu EURO 6 -säädöksen ja aiempien säädösten mukaisille moottoreille.

Myyntihinta 429 €/tynnyri, 2,0625 €/L (alv 24% DAP)

Diesel Turbo VHPD MID SAPS 5W30

Mid SAPS -teknologiaa hyödyntävä synteettinen voiteluöljy, joka on räätälöity vastaamaan modernien raskasajoneuvomoottoreiden tarpeita. Sen viskositeetti ja lisäaineistuksena käytetyt kitkan säätöaineet edistävät alhaisempaa polttoaineenkulutusta. Suositellaan moottoreille, jotka noudattavat EURO 6- ja EURO 5 -pakokaasupäästösäädöksiä.

Myyntihinta 563 €/tynnyri, 2,706 €/L (alv 24% DAP)

Yhteydenottopyyntö