Muistilista gluteenittomien raaka-aineiden toimittajan valintaan

Kasvava joukko eurooppalaisia valitsee gluteenittoman vaihtoehdon, mistä johtuen tarve gluteenittomien tuotteiden tuotekehitykselle kasvaa koko ajan. Olennainen osa menestymistä gluteenittomien tuotteiden markkinoilla on tietenkin sopivan raaka-ainekumppanin löytäminen.

Parhaimmillaan kumppani pystyy tukemaan tuotekehitystarpeitasi, auttaa erottuvien tuotteiden kehittämisessä ja valmistamisessa. Lisäksi raaka-aineiden ostajana sinun on myös hyvä tunnistaa erilaiset testausmenetelmät, jotta varmistut oikeista gluteenipitoisuuksista ja voit poissulkea ristikontaminaation vaaran koko toimitusprosessin osalta aina tuotannosta jakelijan varastointiin ja säilytykseen sekä kuljetukseen saakka.

Oikean raaka-ainekumppanin löytäminen edellyttää huolellista tarkastelua ja harkintaa. Siksi teimme muistilistan asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon valittaessa gluteenittomien tuotteiden raaka-aineiden toimittajaa. Muista, että menestyksesi riippuu toimittajasi menestyksestä ja huolellisuudesta, joten älä epäröi punnita jokaista listassa mainittua kohtaa etsiessäsi uutta kumppania.

Lataa muistilista gluteenittomien raaka-aineiden toimittajan valintaan täyttämällä oheinen lomake >>

LATAA